zoeteinval team

Hier haal je in 2019 een ijsje bij de Zoete Inval

De Zoete inval gaat verhuizen. De IJs en koffiesalon uit de Noordstraat gaat zich vestigen aan de Marktstraat in Bodegraven. Het nieuwe pand is naast restaurant De Munt, waar Jurgen en Mariska de Vries ook de eigenaren van zijn.
Gisteren kwamen ze al met een aankondiging op Facebook dat ze super goed nieuws hadden. “We zijn enorm blij met de nieuwe locatie. Drie panden hadden we op het oog. Dit bleek uiteindelijk de beste optie en dichtbij onze zaak. We komen nu aan het Raadhuisplein. Dit is veel meer in het zicht van de mensen.” Ook vertelt Jurgen dat er naast de ijszaak nog een horecagelegenheid komt. “Zo zitten er straks drie horecazaken naast elkaar. De gemeente heeft plannen om de weg aan te passen, waardoor we ook een groter terras kunnen krijgen. Als de plannen van het Raadhuisplein doorgaan komen er ook meer zitmogelijkheden. Meer horeca rond het Raadhuisplein werkt juist versterkend.

“We zijn enorm blij met de nieuwe locatie.”

Focus op ijs

Je kan het wel de Zoete Inval 2.0. noemen. “We gaan veel meer focussen op ijs. Er komt een uitbreiding in het assortiment van ijs, maar ook van toppings.” Het pand aan de Marktstraat wordt wel kleiner maar dat ziet Jurgen juist als voordeel. “De indeling van de zaak wordt heel anders. We kunnen de mensen nu sneller helpen. Dat stukje service is erg belangrijk. Er komen op een dag wel 1000 bezoekers.”

Het plan is om in maart 2019 open te gaan.

@ArchieffotoX