IMG-20190829-WA0018

Hoe vitaal wil jij zijn?

Op woensdag 25 september zullen vele lokale welzijnsorganisaties hun krachten bundelen om iedereen een steuntje in de rug te bieden. Een steuntje in de rug om vitaler, blijer, gezonder en opgewekter door het leven te gaan. Deze middag is gratis en bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over zijn of haar lichaam. Alleen kijken maar (nog) niet willen bewegen? Geen zorgen, wij staan voor iedereen klaar.
Zo zullen er een huisarts en een welzijnscoach aanwezig zijn om algemene vragen te beantwoorden. De fysiotherapeuten laten weten hoe het met de lichamelijke gezondheid is, maar vooral ook hoe het eventueel verbeterd kan worden. Daarnaast kan de buurtsportcoach helpen naar het vinden van geschikt sport- of beweegaanbod.

De middag is in sporthal de Sporthoeve te Bodegraven van 15.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, gewicht of sportwens. Een gezonde leefstijl is namelijk voor iedereen belangrijk. Voor het betreden van de zaal, verzoeken wij binnenschoenen aan te trekken. Een overzicht van alle welzijnspartners en meer informatie is te vinden op www.buurtsportcoach-bodegraven-reeuwijk.nl

Ingezonden bericht

X