Hortus Populus organiseert workshop Voedselveiligheid

Het assortiment aan verwerkte producten zoals jam, chutneys en kruidenpasta’s bij de Bodegraafse pluk- en oogsttuin Hortus Populus groeit, net als het aantal producenten van al deze heerlijkheden. Om veiligheid en van de producten te borgen organiseert de Hortus Populus een tweedelige workshop voedselveiligheid. 
De eerste avond wordt ingegaan op het veilig produceren en verwerken van de producten van de Hortus Populus of van de deelnemers zelf. De tweede avond gaan we aan de slag met het etiket: wat moet en wat wil je erop?

Aan het eind van de workshop heb je van jouw product, of een product van de Hortus Populus, een zogenaamde productspecificatie gemaakt en heb je je eigen etiket ontworpen! Jouw product nemen we daarna graag op in het assortiment van de Hortus Populus.  Deze workshop wordt gegeven door Gerlinde van Santen van HAS Den Bosch op dinsdagavond 28 september en dinsdagavond 12 oktober in het Huis van Alles aan de Vromade te Bodegraven. 

Deelname aan de workshop is vanwege een subsidie van provincie Zuid-Holland gratis. Wel vragen we € 15,00 bijdrage in zaalhuur en de koffie.

Opgeven graag vóór 28 september bij Esther van den Bor via e.van.den.bor@duurzaambodegravenreeuwijk.nl of 06-29173341.

X