IMG_2234

Hospice Bodegraven-Reeuwijk zoekt nieuwe donateurs

Op donderdag 13 juni j.l. heeft het Hospice Bodegraven-Reeuwijk hun deuren geopend. Ze merken vanuit het dorp dat, mensen hun weg vinden naar de Hospice aan de Boesemsingel in Bodegraven. Het is een meerwaarde voor de mensen dat zij in de laatste fase van hun leven in hun eigen dorp kunnen blijven en de juiste verzorging mogen ontvangen .
Het Hospice is een non-profit organisatie, dit betekend dat er van 7.00-23.00 opgeleide vrijwilligers zijn om voor de gasten te zorgen. In de nacht neemt de thuiszorg dit over. De verpleegkundige handelingen worden ook de door thuiszorg verricht. De kosten en onderhoud wordt betaald door subsidies en donaties. Om een hospice draaiende te houden, zijn niet alleen veel vrijwilligers, maar ook donaties nodig zijn. 

Sponsorpakketten ondernemers

Goud: 500 euro per jaar: logo op “vrienden van bord” bij de ingang van het hospice , naam op de website en, vermelding logo op de maandelijkse nieuwsbrief ( deze gaat naar ca 150 vrijwilligers en belangstellende toe) 

Zilver:250 euro per jaar: logo op “vrienden van bord” bij de ingang van het hospice ,naam op de website

Brons: 125 euro per jaar: logo op “vrienden van bord” bij de ingang van het hospice

Product sponsoring

Aanschaf van nieuwe materialen t.b.v. het huis. Gaan we opzoek naar een passende ondernemer die ons van dienst kan zijn. En vragen dit (deels) te sponsoren in ruil voor sticker op bord en naam op website.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen, bel of mail gerust.

 

X