defa2304-834c-409f-b0ef-f4cea0dac048

Hulpdiensten naar ongeval op de Emmakade in Bodegraven

De politie en ambulance kregen woensdagavond 20 juli een melding van een ongeval met letsel aan de Emmakade in Bodegraven. De hulpdiensten moesten eerst op zoek naar de exacte locatie. Dit bleek niet eenvoudig te zijn.
Op de Beiershof troffen ze namelijk een bezorgings-busje aan. Vermoedelijk was het slachtoffer op de Emmakade te vinden. De agenten ter plaatse liepen telkens heen en weer tussen de twee straten. Het lijkt er sterk op dat er een relatie is tussen dit ongeluk. Met een takelwagen van de politie werd deze uiteindelijk meegenomen.

Wat is er nu precies gebeurd?

Een bezorgings-busje reed over de Emmekade in Bodegraven om pakketjes te bezorgen. Volgens een omstander was de bezorger opgefokt en dat zag je ook terug in zijn rijgedrag. De bewoners spraken hem hierop aan. Toen hem dit teveel werd ging hij er vandoor. Verderop spraken twee oudere mensen hem hier weer op aan. Dit zorgde ervoor dat die nog harder wegreed en deze twee mensen raakte. Het is een wonder dat zij geen zware verwondingen hebben overgehouden aan dit ongeluk.

De ambulancebroeders hebben zich over de slachtoffers ontfermd. Het bestelbusje is later aangetroffen een straat verderop. De bestuurder van het busje is aangehouden.

Buurt boos

De buurt is woest en het spuugzat dat voor hun huis zo hard wordt gereden. Er mag hier niet eens gereden worden. We gaan het bij de gemeente nogmaals aankaarten om er iets aan te doen voor er doden gaan vallen.”

 X