DFED3FE6-400C-4B3E-B08C-4B920A79354C

Hulpdiensten rukten massaal uit voor persoon te water Reeuwijk

Meerdere hulpdiensten zijn donderdagochtend met spoed uitgerukt voor melding persoon te water aan de Reeuwijkse Houtwal in Reeuwijk. Bij de locatie is in de buurt van restaurant Reeuwijkse Hout, een hoopje kleding en een handdoek gevonden. Er is na lang zoeken niemand gevonden.




Duikers van de brandweer waren bezig om de Surfplas uit te kammen. De ladderwagen werd gebruikt om goed zicht te hebben op de grote plas. Er werd gezocht net voorbij de boeien aan het begin van de surfplas. Een ambulance stond stand-by.

Ondertussen hadden de hulpdiensten opgeschaald naar middel duikalarm. Naast de brandweer uit Alphen werden ook de duikers uit Woerden opgeroepen om te komen assisteren. Ook heeft de politiehelikopter meerdere rondjes boven de plas gevlogen.

Een burgernetmelding in verband met de zoektocht werd uitgezonden. Er is een zwarte joggingbroek met de tekst “Shaolin” en een chinese draak erop, een zwarte onderbroek met daarop “USA Sports” en een witte handdoek gevonden. Kent of bent u de eigenaar? Bel dan 112.

De hulpdiensten hebben de zoekactie inmiddels gestaakt. Er is niemand aangetroffen. 

 








Later meer…





















X