Jaarlijkse Kerstpakkettenactie Help Elkaar Bodegraven blijft groeien! 

blank

Help Elkaar Bodegraven is weer druk bezig met het organiseren van de jaarlijkse Kerstpakkettenactie. Het doel van deze editie: zo’n 170 gezinnen blij maken! De actie richt zich al 5 jaar op iedereen die extra hulp kan gebruiken tijdens de dure feestmaanden. En op hun beurt kan Help Elkaar daarbij jóúw hulp gebruiken. Levensmiddelen, bonnen en onderhoudsmaterialen; van alles is welkom bij Help Elkaar! Help jij de Kerstpakketten te vullen?

blank


‘’Het belangrijkste is dat de spullen bruikbaar zijn voor iedereen. Aan voedingswaren, huishoudelijke materialen en cadeau- supermarkt óf VVV-bonnen hebben we bijvoorbeeld het meest. De aanmeldingen komen voort uit de Bodegraafse- en Reeuwijkse Voedselbanken en gezinnen die daar net buiten vallen”, aldus de organisatie.

Kan jij wat missen uit je voorraden houdbare producten, verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen of lekkernijen? Of wilt u uw kerstpakket doneren? Neem dan contact op met Help elkaar Bodegraven-Reeuwijk (en omstreken) via 06 57789799. Een kijkje nemen op de Facebookpagina kan ook altijd! Plan via een telefoontje- of berichtje een afspraak in om jouw middelen langs te brengen op de Wilgenoord 6 in Bodegraven.

Heb je niets liggen, maar wil je wel helpen? Ook dat kan! Via deze Tikkie-link kun je een zelfgekozen bedrag overmaken. Hiermee kopen initiatiefnemers Peter en Dotje zelf spullen in. 

Voor welke weg je ook kiest; jouw hulp is van harte welkom! ‘’De actie blijft elk jaar groeien. Alle aanmeldingen zijn binnen. Dit jaar krijgen we de kans om 170 gezinnen te helpen! Vorig jaar waren dit er 135. We zijn blij dat mensen ons weten te vinden en zetten daarvoor maar ál te graag alle zeilen bij”, laat de organisatie weten.

De organisatie spreekt dankbaarheid uit naar alle hulp tot nu toe. Zowel particulieren als bedrijven zetten zich in. De Reeuwijkse Kringloopwinkel en de Karwei dragen hun steentje bij. Ben jij de volgende?

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank