Jan Vergeer lijsttrekker CDA Bodegraven-Reeuwijk

Tijdens een drukbezochte ledenvergadering is Jan Vergeer unaniem gekozen als lijsttrekker van CDA Bodegraven-Reeuwijk. Tweede op de lijst is wethouderskandidaat Dirk-Jan Knol.
Jan Vergeer (33) komt uit Bodegraven en is de huidige fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad. Hij staat bekend als een warm pleitbezorger voor onder andere de fietsveiligheid, de agrarische sector en meer politie op straat.

Dirk-Jan Knol (52) komt uit Reeuwijk en is thans als wethouder verantwoordelijk voor onder andere het financieel herstel van de gemeente. De verbeterde financiële positie is een mooie basis om samen verder te kunnen bouwen aan deze prachtige gemeente. ‘Samen verder bouwen’ is dan ook de titel van het verkiezingsprogramma van het CDA.

Partijvoorzitter Frans van Veldhuizen is enthousiast: “Het CDA is geen partij die alleen roept dat iets anders moet, maar ook concreet verantwoordelijkheid neemt om dat te bereiken. Met Jan Vergeer als lijsttrekker en Dirk-Jan Knol als wethouderskandidaat hebben we een ijzersterk duo. Zij hebben de afgelopen jaren aangetoond echt resultaten te kunnen boeken.”X