44197106_2056884224624587_2814481696722780160_n

Jop uit Bodegraven beleeft geweldige dag dankzij Make-A-Wish

De vijfjarige Jop uit Bodegraven beleefde vorige week een hele speciale dag. Hij zag zijn wens in vervulling gaan door Make-A-Wish. Hij kreeg deze verrassing om even zijn ziekte te vergeten. Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziekte.
Een paar maanden geleden werd bij Jop acute leukemie geconstateerd. Hij heeft hier meerdere behandelingen voor gekregen. De familie is blij dat alles weer goed gaat met de vijfjarige Jop.

“Ze kwamen in augustus op gesprek om te praten over Jop zijn wensen, leuke dingen, hobby’s etc. En naar aanleiding daarvan werd 11 oktober uitgekozen als de dag”, vertelt zijn moeder Sabrina Mak – de Heer. De keuze was vrij eenvoudig. Hij houdt veel van dino’s en andere dieren.

“Die limo joh, het was bizar toen die aan kwam rijden met naam en al! Zo bijzonder om mee te maken.” Het hele gezin mocht mee. De organisatie van Make-A-Wish haalde Jop, broertje Mats (2 jaar), mama Sabrina en papa Wesley thuis op. Ze reden vervolgens naar Jurassic Golf in Gouda. Hij stond daar oog in oog met een ‘echte’ dino. Hij mocht hem een naam geven en dat werd ‘Dino Mats’. Na veel vertier met eten en drinken en midgetgolfen ging de toer verder naar Dierenpark Amersfoort. 

Hier kregen ze een privé rondleiding door de dierentuin. Ook mochten ze de Ringstaartmaki’s voeren. “Dit is wel erg bijzonder natuurlijk”, zegt de trotse moeder. De dag werd afgesloten bij de McDonalds.

Jop en zijn familie hebben ervan genoten.X