bc83eaaa-f4c0-42c0-b28a-359ff857b87f

Jumbo Bodegraven start initiatief voor lokale horecaondernemers

Jumbo Bodegraven komt in actie om de lokale restauranteigenaren een hart onder de riem te steken. Ze gaan dit doen door middel van coupons verkopen van de deelnemende restaurants uit Bodegraven. 
Hoe werkt het?

De klant koopt bij de supermarkt voor 45 euro een coupon en deze is 50 euro waard ná de coronacrisis. “Ik had de behoefte om iets doen voor onze horecahelden. Doel is om de cashflow te stimuleren nu ze dicht moeten. Je ziet je omzet verdampen van het één op het andere moment. Ik zou niet graag in hun schoenen staan. Hierdoor is het idee ontstaan om in actie te komen. Na een rondje bellen met de eigenaren was het duidelijk: ze zijn allemaal enthousiast en doen mee!  Ik zou graag iedereen willen oproepen de restaurants te steunen door een coupon te kopen”, zegt Quint Langerak.

Ik zou graag iedereen willen oproepen de restaurants te steunen door een coupon te kopen.”

Jumbo verzamelt elke dag de verkochte coupons per restaurant en betaalt deze meteen uit. De actie loopt tot een nog niet bepaalde datum. 

De Buren

De Buren aan het Raadhuisplein gaat niet bezorgen en met het komende mooie weer blijft ook het terras leeg. Eigenaar Ben van ‘t Hof van De Buren is daarom blij met het lokale initiatief. “Prachtig dat hij zo meedenkt en zo’n actie initieert. Het is fijn dat we steun krijgen van de andere ondernemers! Dit is een positieve bijdrage in een lastige tijd voor ons. Gezondheid staat nu voorop.” 

De coupons zijn vanaf zaterdag 21 maart te verkrijgen bij Jumbo Langerak in Bodegraven.

 

X