d9074100-2237-4d16-ad05-6f62f028c88f

Kappers weer open: “erg druk” en veel enthousiaste reacties bij Trendline Bodegraven

Er wordt weer druk geknipt in Nederland: sinds maandag 11 mei mochten de kappers weer open. Zo ook bij Trendline in Bodegraven, na zeven weken dicht te zijn geweest. “Toen de seinen op groen stonden waren wij daar heel erg blij mee”,  aldus Joost de Vos, die samen met zijn vrouw Marja eigenaar is van de zaak aan de Vrije Nesse in Bodegraven.
We hebben diverse schermen tussen de wasbakken en een schot bij de toonbank geplaatst. Wij vragen de klanten om bij binnenkomst hun handen te wassen en soms buiten blijven wachten als het te druk is in de zaak. Als klanten willen kunnen we ook een mondkapje op doen” vertelt De Vos. Verder werken er minder kappers, om afstand te kunnen houden. Wel is de salon langer geopend dan normaal: “We zijn nu zes dagen per week open, van 09:00 tot 21:00 uur”.

Steunbetuigingen

Hoe klanten het vinden om weer naar de kapper te kunnen? “Ze zijn heel erg blij, we hebben veel enthousiaste reacties gekregen. Het is nu heel erg druk. De meiden hebben de klanten gemist” zegt hij over de kapsters, “en de klanten ons ook.”

Ook in de tijd dat de salon dicht was lieten mensen van zich horen. “We hebben veel kaartjes, bloemen en steunbetuigingen gehad, ook in de periode dat we allemaal thuiszaten. Ik wil de mensen daarvoor bedanken” aldus De Vos.

 

X