Ipse2 (1 van 1)

Karwei heeft shop-in-shop van Ipse de Bruggen

Op donderdag 29 november om 15.00 uur werd in bouwmarkt Karwei Bodegraven de shop-in-shop van Ipse de Bruggen officieel geopend. In deze shop-in-shop worden producten verkocht die zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking van Ipse de Bruggen. 

De producten in de shop-in-shop zijn 100% speciaal, een cadeau met een verhaal en met zorg gemaakt door cliënten van Ipse de Bruggen. Cliënt Joke vertelt dat ze de slingers heeft gemaakt en is er trots op dat haar product bij Karwei te koop is. ‘’Ik zou de slingers ook wel zelf willen hebben, maar dit is veel leuker.”

“Deze samenwerking begon vorig jaar. Cliënten van Ipse de Bruggen verzorgden toen workshops bij ons waar jong en oud aan mee konden doen. Zo zijn er toen voederhuisjes en kerstbomen gemaakt in het najaar. Ze hebben ook een webshop en een winkeltje in Zwammerdam”, vertelt Karwei medewerkster Mieke Burggraaf.

“Op een gegeven moment dachten we ineens, misschien is het leuk als we de spullen van Ipse ook hier in de winkel presenteren. En dat is gelukt. Het schap is ingericht en om dit te vieren staat er borreltje klaar.”

Gemaakt met een verhaal

De producten in de shop-in-shop zijn 100% speciaal, een cadeau met een verhaal en met zorg gemaakt door cliënten van Ipse de Bruggen. De cliënten kunnen donderdag 29 november als geen ander vertellen hoe ze de producten hebben gemaakt en zijn er trots op dat hun producten bij Karwei te koop zijn. Ook worden deze producten verkocht door de webshop via www.ipsedebruggen.nl/webshop. Ook het inpakken en verzenden doen ze zelf. 

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is Karwei deze samenwerking met Ipse de Bruggen aangegaan. 

 

X