Kidsdisco en Spotlight tienerdisco kijken terug op de vakantiespelen

Vanaf augustus staat De Zon elke laatste vrijdag van de maand helemaal in het teken van de jeugd. Was deze dag altijd al gereserveerd voor de succesvolle kidsdisco, ook de Spotlight tienerdisco heeft nu zijn vaste avond gevonden op de leukste vrijdag van iedere maand. 
Aanstaande vrijdag staat de eerste dubbelklapper op de agenda en deze staat natuurlijk geheel in het teken van de afgelopen Vakantiespelen. Zo kan iedereen nog een keer terugkijken op de mooiste week van het jaar. 

Bibi Boks en Donna Dans

Om 18:30 uur beginnen we voor iedereen van 4 t/m 12 jaar met de kidsdisco Vakantiespelen reünie, waar Bibi Boks en Donna Dans nog één keer langskomen voor een Meet & Greet of knuffel.  DJ Tobias draait natuurlijk weer de leukste muziek en speciaal voor de ouders is de kleine bar geopend.

Afterparty

Aansluitend om 20:30 uur is het tijd voor de eerste officiële Vakantiespelen afterparty. Alle deelnemers en vrijwilligers van 13 t/m 17 jaar kunnen dan een lekker feestje bouwen of gewoon gezellig terugkijken op de week met mooie verhalen. De entree is zoals altijd gratis en DJ Collin Oosterling zorgt weer voor de gezelligste deuntjes en de vetste beats. 

Ook als je niet hebt meegedaan met de Vakantiespelen ben je natuurlijk van harte welkom op één van deze feestjes.

Kom vrijdag dus gezellig langs in De Zon om te feesten of te chillen.

Advertentie