‘Klaar voor de start!’ Studio Forza begint met buitenlessen

Na een paar keer proefdraaien en de komst van de hekken voor de veiligheid, konden de docenten en leden van Studio Forza vrijdag j.l. een start maken met de buitenlessen. Er waren drie workshops met verschillende docenten en stijlen. Heel veel leden en niet-leden hebben gebruik gemaakt van deze workshops die gegeven werden op de parkeerplaats van de studio aan de Doortocht.
“De hekken zijn dit keer gesponsord door Agterhof en daar zijn wij onwijs blij mee! De vader van Feline heeft het vervoer geregeld en al snel stond alles weer klaar”; zegt Saskia van den Akker, voorzitter van Studio Forza.

Is dit de ideale situatie? Dat is het zeker niet. Het liefste ziet Saskia alle dansers weer binnen in de twee zalen die de vereniging heeft. Nu is er 1 plein om te dansen buiten en daarom zal het rooster aangepast worden.

Los van Zoom

“Wij zijn blij dat we even los kunnen komen van Zoom. We hebben net als de eerste lockdown, alle lessen via Zoom gegeven. Een beetje improviseren, maar door de creativiteit van onze docenten is dat heel goed gegaan. We voelen ook dat kinderen en tieners geen zin meer hebben in online, dat begrijpen wij ook helemaal.”

“De hekken staan weer op ons eigen parkeerterrein en het is niet zoals het hoort. Buren en voorbijgangers vinden dit misschien niet zo fraai in de straat, maar we moeten wel. Wij moeten ook ons hoofd boven water houden en op deze manier kunnen wij onze klanten, de ouders en de leden, meer bieden.”

Dit weekend worden de laatste puntjes op de i gezet om alles af te ronden en dan is Studio Forza helemaal ‘ klaar voor de start’.

Ingezonden berichtX