Kliederkerk Bodegraven viert van Palm tot Pasen

Tijdens Kliederkerk gaat jong en oud samen ontdekken, vieren en eten. De eerstvolgende Kliederkerk is op zondag 24 maart om 11.00 uur in de Ontmoetingskerk (Spoorstraat 11, Bodegraven). Het thema is Van Palm tot Pasen. Iedereen is welkom.




De Kliederkerk’ start om 11.00 uur met allerlei (paas)activiteiten, zoals knutselen, spelletjes, een escaperoom, puzzels en meer. Deze activiteiten doen jong en oud samen en ze hebben te maken hebben met (palm)pasen. Daarna is er een korte kerkdienst met muziek en het Bijbelverhaal. Ten slotte is er een gezamenlijke, gratis (paas)lunch. Iedereen – van jong tot oud en wie regelmatig naar de kerk gaat of nooit – is van harte welkom.

Uitleg Kliederkerk

Kliederkerk is kerk, maar dan anders. Kliederkerk is overgewaaid uit Engeland waar het ‘Messy Church’ heet. De naam ‘Kliederkerk’ verwijst dan ook niet alleen naar knutselen en spelen, maar ook naar de chaos van alledag en de kliederboel die het leven soms is. In heel Nederland zijn er zo’n 300 kliederkerken. In Bodegraven is de Emmaüsgemeente afgelopen juli gestart en is Kliederkerk een groot succes. Kliederkerk wordt zo’n vier à vijf keer per jaar gehouden. Iedere Kliederkerk staat een ander Bijbelverhaal en thema centraal.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank