Koffiebar TREF in Bodegraven bijna open

Op 30 oktober kregen Richard en Sanne de sleutel van het gerenoveerde pand aan de Prins Hendrikstraat nummer 8 in Bodegraven. Eind november starten zij hier Koffiebar TREF. Op deze mooie locatie kun je straks genieten van specialty coffee, een lekker stuk taart en goed belegde broodjes.
De focus ligt bij TREF op de koffie. Er wordt gebruik gemaakt van de vers gebrande bonen van Single Estate Coffee Roasters. De zogeheten ‘specialty coffee’ is van hoge kwaliteit, met een goed verhaal. En dat verhaal willen Richard en Sanne dolgraag met hun gasten delen.

Het idee is om doordeweeks vroeg open te gaan, zodat alle treinreizigers en andere vroege vogels alvast langs kunnen komen voor een koffie to go. Op drie minuten loopafstand van het station bevindt TREF zich hiervoor op de perfecte plek.

Spannende periode

Uiteraard is het een spannende tijd om open te gaan, maar daar laten Richard en Sanne zich niet door tegenhouden. Ze zijn vastberaden en zullen eventueel met wat aanpassingen vol goede moed van start gaan.

Klik

Richard, geboren en getogen in Bodegraven, is een bekend gezicht bij velen als goedlachse service- en onderhoudsmonteur. Maar wie Richard een beetje kent, weet dat hij begint te stralen als hij een cappuccino voor je mag maken. Tijdens een werkbezoek in Amsterdam loopt hij binnen bij Bocca Coffee voor een koffie to go, waar Sanne op dat moment als manager werkt. Vanaf moment één is er een klik.

Een paar maanden na deze ontmoeting spreken ze af en werd het idee om samen een koffiebar te starten snel werkelijkheid. Met de horeca- en koffie ervaring van Sanne, Richard zijn enthousiasme , netwerk en technische kennis en een gezamenlijke passie voor koffie zijn ze er van overtuigd dat Koffiebar TREF een succes wordt.

Voor updates kun je hen alvast volgen via Instagram @koffiebartrefX