Koffiebar TREF in Bodegraven geopend

Op vrijdagmiddag 27 november was het moment daar. Koffiebar TREF aan de Prins Hendrikstraat in Bodegraven is geopend.  Richard en Westphal kregen de felicitaties en bloemen van de aanwezigen. In het gerenoveerde pand kan je vanaf nu op deze mooie locatie genieten van specialty coffee, een lekker stuk taart en goed belegde broodjes.
Woorden

Wethouder Inge Nieuwenhuizen was blij en trots met de ondernemers. Zeker in deze tijd ondernemen verdient een groot compliment. Ko Van Daalen nam ook het woord om hen succes te wensen en Inge en Jeroen Wichers te bedanken voor hun inbreng om het centrum mooier te maken en de pui en hier ondernemers om te stimuleren.

Verse bonen

De focus ligt bij TREF op de koffie. Er wordt gebruik gemaakt van de vers gebrande bonen van Single Estate Coffee Roasters. De zogeheten ‘specialty coffee’ is van hoge kwaliteit, met een goed verhaal. En dat verhaal willen Richard en Sanne dolgraag met hun gasten delen.

Het idee is om doordeweeks vroeg open te gaan, zodat alle treinreizigers en andere vroege vogels alvast langs kunnen komen voor een koffie to go. Op drie minuten loopafstand van het station bevindt TREF zich hiervoor op de perfecte plek.

Wij mochten genieten van een heerlijk bakkie koffie. Voltreffelijk!X