Kom helemaal in de kerstsfeer met ‘The Christmas Crooner’ op zondagmiddag 10 december in het Evertshuis

Bodegraven – Laat je meevoeren in de tijd van de klassieke Amerikaanse crooners en kom helemaal in de kerstsfeer. Vorig jaar was Maarten Tekens in het Evertshuis te gast met ‘The Wanderers play Elvis’ en nu komt hij zingen en croonen om je hart te verwarmen op de donkerste dagen van het jaar. Zondagmiddag 10 december is het concert, het begint om 15.00 uur, er zijn nog kaarten te reserveren.
Laat je meevoeren in de tijd van de klassieke Amerikaanse crooners, waarbij je wordt ondergedompeld in de magische kerstsfeer. Verbeeld jezelf alvast bij de vintage kast, waarop de ouderwetse platenspeler staat te pronken. Hieruit komt een schat aan onvergetelijke kerstliedjes die elk jaar weer voorbij komen op elk radiostation. Denk hierbij aan legendarische artiesten zoals Bing Crosby, Frank Sinatra en Nat King Cole.

Zanger Maarten Teekens, o.a. bekend van ‘The Wanderers play Elvis’ die eind 2022 optraden in het Evertshuis, wordt begeleid door twee virtuoze multi-instrumentalisten. Gezamenlijk weten ze met de mooiste liedje dé ultieme kerstsfeer op te roepen. Kortom, zorg dat je erbij bent en beleef een winterse middag om nooit te vergeten.

De voorstelling ‘Let it Snow’ van The Christmas Crooner begint om 15.00 uur, kaarten kosten € 19,50 inclusief drankje. Ga voor meer info en reserveren van kaarten naar www.evertshuis.nl/the-christmas-crooner-let-it-snow

Praktische informatie

The Christmas Crooner – Let it snow!

ZONDAG 10 DECEMBER 2023

MUZIEK

AANVANG 15:00 UUR

ENTREE € 19,50 incl. drankje

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Foto: Rob van der Pas.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank