Kom je mee buiten spelen?

Woensdagmiddag 14 juni is De Nationale Buitenspeeldag! Het Raadhuisplein in Bodegraven wordt die middag omgetoverd naar één groot speelparadijs: knikkeren, stoepranden, voetbal en nog veel meer leuks! Ook Juvat Westendorp zal deze dag aanwezig zijn om met de kinderen te spelen.  
Van alles te doen op het Raadhuisplein

Vanaf 13.30 start de buitenspeeldag met allemaal leuke buitenspeel activiteiten. Maak jij een mooi kunstwerk met stoepkrijt in het buitenspeelvak? Of kom je liever even voetballen? Ook kan je de strijd aangaan tegen elkaar op de twister XXL mat. De buitenspeeldag op het Raadhuisplein is gratis voor alle kinderen.

Voorrondes NK Knikkeren en NK stoepranden

Naast al deze activiteiten, staan er ook nog eens twee NK voorrondes gepland op het Raadhuisplein! Deze activiteiten zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Doe jij mee? Leuk!  Zorg dan dat je om 13.15 uur aanwezig bent. Om hieraan mee te doen is het belangrijk dat je je inschrijft via www.senw-br.nl/tickets. Hierbij geldt: vol=vol. Wie weet mag jij door naar de finale en wordt je de beste van heel Nederland! Het NK Knikkeren is op 1 juli in het Ouwehands Dierenpark en het NK stoepranden is op 17 september in Den Haag.

Ook nog even dit

Daarnaast zorgt Hortus Populus nog voor een lekkere gezonde snack en wat te drinken. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en hopen er met veel kinderen een feestje van te maken! Zien we jullie daar?! 

Toch nog iets niet duidelijk? Neem dan even een kijkje op www.senw-br.nl of mail naar buurtsportcoach@senw-br.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank