Koninginnen van het meezingcabaret ‘Vuile Huichelaar’ in het Evertshuis

Bodegraven – Woensdag 15 september is de theaterzaal voor de koninginnen van het meezing-cabaret: Paulette Willemse en Saskia van Zutphen. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen (en mannen!). En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het programma.
Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan. Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. De dames zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Pauline en Saskia richten zich in dit programma op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel: het foute lied.

Laat je gaan met deze try-out voorstelling ‘Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes!De voorstelling begint om 20.30 uur, de deuren gaan open vanaf 20.00 uur. Tickets kosten € 21,00 met drankje. Bezoekers mogen naast elkaar zitten in de zaal, een coronatoegangsbewijs (een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag) is verplicht bij binnenkomst.

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

PRAKTISCHE INFORMATIE:

WOENSDAG 15 SEPTEMBER 2021

Vuile Huichelaar – Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes! (try-out)

MUZIKAAL CABARET

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 21,00 met drankje*

*Meebrengen van een geldig corona vaccinatiebewijs is verplicht

 

X