Koningsnacht 2023 in Reeuwijk!

Feestbeesten opgelet; voor een geslaagde Koningsnacht hoef je dit jaar niet ver te zoeken! Stichting Volksvermaak Reeuwijk zet het dorp op zijn kop met een extra evenement. Haast alle voorbereidingen zijn inmiddels getroffen. De organisatie kijkt uit naar een topavond! 
Woensdagavond 26 april is het volop feesten geblazen in Reeuwijk. Vanaf 17:00 uur barst het evenement los op het terrein bij Zalencentrum De Brug. De eindtijd staat nog ter discussie. Stichting Volksvermaak Reeuwijk heeft toestemming tot 23:00 uur, maar hoopt nog op te kunnen schroeven naar 00:00 uur. 

De line-up bestaat uit Django Wagner, Pascal Redeker, Helemaal Top, de Buren van de Brandweer en DJ Jord-y. 

Primeur

Met dit feest geeft de Stichting het dorp een primeur. ‘’We pakten het concept op omdat de behoefte groot bleek.’’, aldus SVR-bestuurslid Dennis van der Made. ‘’Het programma staat al. Zodra we achteraf weten wat het beste aanslaat, is in de toekomst niets te gek!’’, legt Dennis uit. 

Voor de organisatie is het plaatje hiermee compleet. ‘’Het is superleuk om de Koningsdagfestiviteiten uit te mogen breiden. Wij zorgen voor een knalfeest zoals Reeuwijk van ons gewend is!’’, vertelt Dennis. 

Op Koningsdag volgt Reeuwijk het vertrouwde programma vanaf 9 uur ’s ochtends. Vanaf 13:00 maken sfeermakers René Karst, de Lawineboys, BENR, Bass Chaserz, Het Feestteam, de Gebroeders Ko en DJ Jord-y het feest compleet. Meer informatie vind je op volksvermaakreeuwijk.nlFacebook en Instagram.

Duurzame stappen 

‘’We gaan met Koningsdag voor het eerst werken met een nieuw betaalsysteem; Je hoeft nu geen muntjes meer te kopen, maar kan gelijk pinnen aan de bar. Daarnaast willen we vooruitlopen over de recycleplicht vanaf 2024. Daarom betaal je statiegeld voor een beker wanneer je een drankje bestelt. Elke keer als je opnieuw bestelt, kan je je vorige beker inleveren. En aan het einde van het evenement kan je je beker inwisselen voor een token die je dan weer kan gebruiken bij ons volgende evenement.’’, vult Dennis aan. 

Advertentie