KunstKadoroute Zuidzijde in Bodegraven 

blank

Dankzij het initiatief van de kunstenaars die op de Zuidzijde in Bodegraven zitten wordt er dit weekend – zaterdag 17 en zondag 18 december – de 1KunstKadoroute Zuidzijde gehouden.

blank


Een route waar op 6 locaties dan van alles en nog wat qua kunst niet alleen te zien maar ook te koop zal zijn o.a. keramiek, beelden, schilderijen, glas en andere kunstvormen. Vanuit Bodegraven begint deze route rechts bij nummer 47, Corrie Voordouw met haar keramiek. Steek het kruispunt over en dan rechts na woonzorgboerderij Wierickerhoeve op nummer 69A, Willeke Piket en Wil Baas, met schilderijen en keramiek. Aan de andere kant van de weg nummer 69B, Magda Rijneke met keramiek en iets verder op nummer 73, Leo van der Vlist met schilderijen.

Steek de weg over naar nummer 85 – Hoeve Beijenveld. Hier het pad links aflopen en achter de hoeve zit –John Wassenaar en Annemiek van Brakel met o.a. beelden, schilderijen. Daarnaast op nummer 92 Marry Buiks met o.a. glas. Op sommige adressen zijn overigens ook nog andere kunstvormen van kunstenaars aanwezig.

Kans maken op een kunstig prijsje? Bezoek dan alle zes de locaties en laat de stempelkaart, die op iedere locatie ligt, afstempelen. Als alle locaties zijn bezocht en de stempelkaart is voorzien van 6 stempels dan maakt men, na inlevering van de kaart bij één van de kunstenaars, ook nog kans op een kunstig prijsje zoals een cursus keramique beschilderen – schilderijtjes – keramiek en een workshop glasfusen.

Een mooi cadeau voor de komende Feestdagen zal tijdens de route zeker te vinden zijn. Deze KunstKadoroute is overigens ook goed te bewandelen of te fietsen en zeer de moeite waard om het weekend van 17 en 18 december van 12.00 – 17.00 uur te bezoeken.De Kunstenaars zijn er klaar voor en zien uw komst dan ook graag tegemoet.

 

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank