ichtus

Laatste overdenking 4 kerken

Zondag 28 juni om 09.30 uur zal de laatste uit de serie van 4 overdenkingen over de eerste christelijke gemeente worden gehouden. De overdenking naar aanleiding van het Bijbelboek Handelingen, hoofdstuk 11 vers 19-26 heeft als titel “Christenen”. Ds. Jasper Klapwijk (Ichthuskerk Den Haag) zal ons meenemen bij de vragen, waarom de naam christenen, waar draait het om en wat als het tegenvalt.
De voorbeden zullen worden uitgesproken door ds. Arnout Francke. U kunt onderwerpen voor gebed of persoonlijke voorbeden insturen en deze mailen naar TGC taakgroepcorona@gmail.com of appen naar 06-17574424. Dat laatste kan tot aan het begin van de dienst.

De kerkdienst zal vanuit de Ichthuskerk Bodegraven worden uitgezonden via de link op website van de kerk https://bodegraven.gkv.nl en de website of app van https://kerkdienstgemist.nl. De dienst is op een later moment op kerkdienstgemist.nl ook terug te zien. Dit zal tevens de laatste uitzending zijn vanuit de Ichthuskerk Bodegraven waarin door een samenwerking tussen de predikanten van de Ichthuskerk Bodegraven (Arnout Francke), Ichthuskerk Den Haag (Jasper Klapwijk), Morgensterkerk Den Haag (Gerrit den Broeder) en de Franse kerk Voorburg (Bart Noort) toch digitaal diensten gehouden konden worden.

Met ingang van zondag 5 juli zullen voorlopig alleen in de morgen in de Ichthuskerk Bodegraven weer diensten met aanwezigen worden gehouden. Ook deze diensten zullen worden uitgezonden.

Ingezonden berichtX