Leerlingen De Regenboog maken Nieuwjaarsduik in Surfplas

5, 4, 3, 2, 1……………… de één rende er zonder twijfel in, de ander wilde liever eerst voorzichtig even voelen. Want koud … ja, dat was het wel. Maar of je er nu tot je enkels in bent geweest of helemaal kopje onder ging, met elkaar hebben de leerlingen van de groepen 7 en 8dit toch maar mooi gedaan!
In plaats van naar de gymzaal fietsen de oudste leerlingen van Basisschool De Regenboog dit keer naar de Surfplas. Na een warming up van een rondje rennen, een tikspel of een potje voetbal gingen die kleren dan toch echt uit. Enkele ouders en de leerkrachten lieten zich deze frisse duik niet ontgaan en spetterden onder luide aanmoedigingen van andere ouders mee het water in. De één wat langer en de ander was wat sneller terug bij de chocolademelk die klaar stond.

Zou er een traditie aan het ontstaan zijn? Het begin is er in ieder geval en aan de enthousiaste gymjuf Monique en de prettige medewerking van Windsurfclub Reeuwijk zal het zeker niet liggen dat jaarlijks op de eerste gymdag na de kerstvakantie een nieuwjaarsduik genomen gaat worden.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank