Kik – Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal – Dwaze Tijd – ╕ Kim Kraayenhof

Leg je horloge in de la! Vergeet even de tijd bij de muziek van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

Bodegraven – Carel Kraayenhof werd in één klap landelijk beroemd door zijn prachtige bandoneon muziek bij ‘dé traan van Maxíma’. In 2018 ontving Kraayenhof de Edison Oeuvre Award World. Het ‘dwaze’ nieuws dat ons al geruime tijd teistert, inspireerde hem om samen met muzikant Juan Pablo Dobal bestaande Argentijnse folklore van nieuwe composities en arrangementen te voorzien. Op zaterdag 16 februari komen ze samen naar het Evertshuis.
In onze westerse, stressvolle maatschappij hebben we nergens tijd voor. Alles moet snel, want morgen, is vandaag alweer verleden tijd. Mañana, mañana is heilig voor de Zuid-Amerikanen: ‘Laten we vandaag leven, morgen is er nog genoeg tijd om te rusten en belasting te betalen.’ In Afrika zegt men: ‘Jullie hebben de horloges, wij hebben de tijd’.

Muziek maken is spelen met de tijd. Leef in het moment! Laat je door de muziek van Kraayenhof en Dobal ontspannen meevoeren door ruimte en tijd. Ervaar de vrijheid van een vogel die zorgeloos door de lucht vliegt, soms hoog boven de bergen, dan weer laag scherend door de valleien, over de uitgestrekte pampas tot de verre oceaan.  Het programma ‘Dwaze Tijd’ telt maar liefst tien kakelverse composities. Er zijn weinig muzikanten in Europa die de Argentijnse folklore en tango zo ritmisch, swingend en ontroerend tot leven kunnen brengen. Het duo schakelt soepel van chamamé en zamba naar tango’s en milonga’s. En met humor, het handelsmerk van de mannen.

TIP! Boek bij deze voorstelling een overheerlijke THEATERHAP in ons Grand café Bij Everts. Vooraf reserveren, keuze uit vlees of vega en een theaterhap kost € 16,50 per persoon. Tickets voor de voorstelling à € 19,00 (incl. consumptie) zijn te bestellen via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa, Julianastraat 4, Bodegraven.

Praktische informatie:

Datum: Zaterdag 16 februari 2019

Genre: Theaterconcert

Aanvang: 20:30 uur

Entree: € 19,00 (incl. consumptie)

Theaterhap: € 16,50 per persoon

Aanvang theaterhap: 18:30 uur

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Fotograaf Kim Kraayenhof
Ingezonden bericht

X