Lekker klussen in Repair Café Bodegraven 

Knappe elektrotechnische klussers kunnen aan de slag in het Repair Cafe in het Huis van Alles Vromade 1b in Bodegraven. In het Repair Café brengen inwoners van onze gemeente hun kapotte apparaten en andere spullen. De deskundige vrijwilligers bekijken de mogelijkheden van reparatie van alles “wat onder de arm kan worden meegenomen”. Samen zoeken ze uit wat er mis is en vinden ze een passende oplossing.




Gereedschap is meestal voldoende aanwezig. In bijna driekwart van de gevallen is het mogelijk een koffiezetapparaat, een naaimachine of een stofzuiger weer te repareren. Dan kan het apparaat weer jaren mee. Het motto: ”Weggooien?, mooi niet!” wordt steeds nagestreefd en waar gemaakt.
Nieuwe vrijwilligers die handig zijn op het elektrotechnische vlak zijn welkom!

Elke vrijdag tussen 13 en 16 uur kan iedereen op de locatie Huis van Alles Vromade binnen komen en is er meestal voldoende aanloop om lekker aan de slag te gaan. 

Neem contact op met Arie Overduin, 06-4641 5711.

Op andere locaties in onze gemeente zijn er ook Repair Café’s: 
In Reeuwijk in het Huis van Alles/de bibliotheek (elke 2e en laatste zaterdag van de maand tussen 10 en 12 uur), in Waarder in De Huiskamer van Waarder (elke 1e vrijdag van de maand tussen 14 en 16 uur) en in Driebruggen in Custwijc (elke 2e vrijdagmiddag v.d. maand).

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank