Leraar geschiedenis Ton van der Schans in Gast van de Week

blank

Bodegraven-Reeuwijk – Onlangs (16 juni) verscheen in het Nederlands Dagblad een artikel van Ton van der Schans met de titel “Een hersteld-hervormde dominee die preekt in de Gereformeerde Gemeenten is een unicum. Hoe is het zover gekomen?” Dat was de aanleiding om hem uit te nodigen in het programma Gast van de Week, dat maandag 9 juli om 20.00 uur wordt uitgezonden op radio Bodegraven.

blank


Ton van der Schans is docent geschiedenis aan de Driestar in Gouda, voorzitter van de vereniging van docenten geschiedenis en staatsinrichting, trouwambtenaar en scriba. Hij heeft geschiedenis gestudeerd en zijn hobby’s zijn reizen, tuinieren, lezen en verzamelen van boeken. In 2002 was hij wethouder namens de SGP in Bodegraven in een college met CDA en VVD.

Het programma wordt op dinsdag 10 juli om 22.00 uur en op zondag 15 juli vanaf 19.00 uur herhaald. U kunt RTV Bodegraven ontvangen via de ether op 107.8FM. Ook is ontvangst via de kabel of internet mogelijk. Kijk voor de ontvangstmogelijkheden op de website www.rtvbodegraven.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank