Lokale bouwer Goudriaan Jongerius Bouw sponsort dagbestedingslocatie Woutershof van Ipse de Bruggen

Woutershof, gevestigd in de Maasstraat in Alphen aan den Rijn, is verheugd dat Goudriaan Jongerius Bouw zich heeft aangesloten als sponsor. De lokale bouwer, bekend om zijn maatschappelijke betrokkenheid, heeft zich verbonden aan een meerjarige samenwerking met Woutershof, een dagbestedingslocatie van Ipse de Bruggen waar volwassenen met een verstandelijke beperking samenkomen voor diverse activiteiten.
Directeur Arjan Griffioen van Goudriaan Jongerius Bouw heeft persoonlijk zijn enthousiasme getoond voor deze samenwerking, met als doel om de cliënten van Woutershof jaarlijks een leuke dag aan te bieden in de vorm van een uitje. Door deze sponsorovereenkomst kunnen de cliënten van Woutershof uitkijken naar nieuwe ervaringen en activiteiten.

Verrassing voor de hele groep
“Wij zijn verheugd en dankbaar voor de steun van Goudriaan Jongerius Bouw”, aldus Jo Sanders, zorgmanager bij Ipse de Bruggen. “Door deze samenwerking kunnen onze cliënten genieten van een gezamenlijke dagtrip in het voorjaar of de zomer. Wat we gaan doen is vooralsnog een verrassing, maar uiteraard bespreken we dat met de hele groep.”

Dagbestedingslocatie Woutershof biedt een belevingsgerichte omgeving waar volwassenen met een verstandelijke beperking dagelijks samenkomen om productief bezig te zijn, te bewegen en creatief te zijn.

Ipse de Bruggen is één van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland. Al meer dan honderd jaar zijn wij er voor mensen met een (lichte) verstandelijke of meervoudige beperking. Vaak hebben zij een complexe zorgvraag. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk. www.ipsedebruggen.nl 

Fotobijschrift: v.l.n.r. Iris Vogelaar, Elise Scheurwater, Arjan Griffioen (sponsor), Arjan Langeraar, Marcella Martens, Niels Griffioen (begeleider Woutershof), Tim Visser, Yaëll van der Louw, Jo Sanders (zorgmanager) en Luke Groot.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank