Luciano Barth (8) verkoopt wenspotjes voor kerstpakketten ouderen

Luciano Barth is druk bezig met de verkoop van zelfgeknutselde wenspotjes. Van elk verkocht potje gaat 1 euro naar een grotere pot voor ouderen in Bodegraven, zoals in de Vijverhof en Rijngaarde. Het is Luciano Barth’s wens om uiteindelijk kerstpakketten met puzzels en wat lekkers te maken, en vervolgens te bezorgen bij de ouderen, met kerst. 
“Kerst is dit jaar voor iedereen anders en een hoop ouderen zullen thuis zitten. Nu hebben ze wat leuks te doen en wat lekkers te eten.” aldus Luciano’s moeder Angelique. Al eerder was Luciano Barth actief. “Vorig jaar heeft hij ook zelf wenspotjes gemaakt, maar toen viel de Kerstmarkt in duigen.” Nu verkoopt hij opnieuw, en kan via Facebook een berichtje gestuurd worden (naar Angelique van den Berg) om een potje te kopen. 

Mochten mensen wel willen helpen, maar dit niet in de vorm van het kopen van een potje? “Mensen kunnen bijvoorbeeld ook puzzelboekjes of puzzels doneren. Luciano wil graag veel uitdelen aan de ouderen, en dan is hulp op deze manier natuurlijk ook van harte welkom.”

 

X