LUDIQUE! brengt ode aan Robert Long met muziektheatervoorstelling “LevensLONG”

Bodegraven-Reeuwijk – Na een uitverkochte tournee van ‘LevensLONG’ in het voorjaar van 2023 en succes in het buitenland, keert LUDIQUE! in het jaar dat Robert Long zijn 80ste verjaardag gevierd zou hebben, met een reprise van deze bijzonder muziektheatervoorstelling in de Nederlandse theaters terug. Daarom verwelkomt het Evertshuis LUDIQUE! op donderdag 7 maart 2024. 
In deze nieuwe muziektheatervoorstelling laat LUDIQUE! een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. De vaak beeldende teksten van Robert Long worden tijdens deze voorstelling voor het eerst daadwerkelijk in een theatrale setting vormgegeven en komen zoals het ware tot leven. Door songs en teksten uit het rijke oeuvre van Robert Long aan elkaar te verbinden, door nummers die elkaar versterken, of door teksten te spreken in plaats van te zingen, wordt het een ongeziene, wonderlijke en unieke vorm. Dit is kenmerkend voor de eigentijdse manier van theater maken van LUDIQUE!

In samenwerking met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long, krijgt LUDIQUE! exclusieve toegang tot de schatkamer met het volledige oeuvre van long, zestien jaar na zijn overlijden. Met dit rijke muzikale erfgoed creëert het duo een pure en persoonlijke voorstelling waarin zij een universeel liefdesverhaal vertellen, verweven met de tijdloze muziek en poëtische teksten van Robert Long. ‘LevensLONG’ belicht thema’s als liefde, passie, verlangen, afscheid, hoop en hartstocht.

Muzikaal zal LUDIQUE! tijdens deze voorstellingen begeleid door Peter van der Zwaag, de pianist die o.a. ook Robert Long jarenlang heeft begeleid. 

Voor meer informatie en reserveren zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie

DONDERDAG 7 MAART

LUDIQUE! – LevensLONG met muziek van Robert Long

MUZIEKTHEATER

AANVANG 20.00 UUR 

ENTREE € 24,00 incl. drankje

EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172-618484

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank