Medewerkers De Munt zamelen geld in voor laatste wens Mariska de Vries

Het personeel van restaurant de Munt uit Bodegraven heeft een crowdfundingsactie op touw gezet om de laatste wens van Mariska de Vries in vervulling te laten gaan. Een jaar geleden kreeg ze het slechte nieuws te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. De laatste maanden heeft ze veel dingen van haar bucketlist kunnen strepen. Nu is ze zelf is te ziek voor de laatste wens, maar gunt ze deze heel erg aan haar man Jurgen de Vries en haar twee dochters om een onvergetelijke reis te maken naar Zuid-Afrika. 
Het emotionele verhaal met de vraag om te doneren:

Lieve gasten, vrienden, kennissen en familie,

Ongeveer een jaar geleden kregen we het vreselijke nieuws te horen dat Mariska ongeneselijk ziek is.. Er werd geconstateerd dat ze darmkanker heeft met meerdere uitzaaiingen. Na maanden vol onderzoeken, chemo’s, slechte uitslagen, slapeloze nachten en heel veel tranen zijn we nu op het punt gekomen dat er geen positief vooruitzicht meer is. Mariska heeft de laatste maanden heel veel dingen van haar bucketlist mogen strepen zoals een prachtige vakantie naar Portugal, Pinkpop bijwonen en een tatoeage laten zetten met haar hele gezin.

Echter was er nog 1 laatste wens die ze graag als gezin in vervulling hadden willen brengen, een reis naar Zuid – Afrika. Tot ons grote verdriet is Mariska te ziek en is er weinig tijd meer om dit in vervulling te laten gaan. Omdat ze weet dat deze wens niet meer haalbaar is zou ze graag willen dat wanneer ze er zelf niet meer is Jurgen en hun 2 dochters alsnog een onvergetelijke reis kunnen maken naar Zuid – Afrika. Echter kunnen wij dit als team niet alleen voor elkaar krijgen.. Daarom vragen wij jullie om hulp!

Wij hebben een Crowdfunding opgezet met als doel Mariska haar laatste wens in vervulling te laten gaan. Jullie kunnen ons helpen door te doneren via de link hieronder of in het restaurant zelf te doneren. Wij zullen de gehele maand Juli alle fooi die wij ophalen doneren aan dit doel.

Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen deze laatste wens in vervulling te laten gaan..

Heel veel liefs,

Team de Munt

 

 

Advertentie