burgemeester_crolesbrug

Meerdere bruggen dicht in Bodegraven

Komende maandag 26 november is de Centrumbrug geheel afgesloten voor voertuigen. Update: Broekvelderbrug gaat pas dinsdag 27 november dicht! De Provincie erkent het probleem.
Dit betekent dus dat al het verkeer tussen Bodegraven-Noord en Bodegraven-Zuid via de Burgemeester Crolesbrug moet rijden. Maar de Crolesbrug is hoogstwaarschijnlijk ook beperkt toegankelijk i.v.m. werkzaamheden. Helaas blijkt de brug ook afgesloten voor het vaarverkeer sinds gisteren. Dit kan een probleem zijn voor Sinterklaas die morgen in Nieuwerbrug aankomt. De boot komt vanaf de andere kant en de Sint weet zich op dit moment nog geen raad. Wordt vervolgd!

Brugstraat

Locatie: Brugstraat – Sluisdeur
Van: 26-11-2018, 6:00 tot 18:00
Waarom: Afsluiting van de brugstraat voor spoedreparatie sluisdeuren.

Burgemeester Crolesbrug

Locatie: Burgemeester Crolesbrug
Van: 28-9-2018 tot 10-12-2018
Waarom: Groot onderhoud wordt uitgevoerd aan de Burgemeester Crolesbrug in Bodegraven. Dit heeft gevolgen voor al het verkeer. Kijk op de website van de provincie Zuid-Holland voor de omleidingen en exacte planning

Broekvelderbrug

Locatie: Broekvelderbrug
Van: 27-11-2018 tot 30-11-2018
Waarom: Er zijn extra werkzaamheden nodig aan de Broekvelderbrug.Er wordt gewerkt aan de beweegbare delen van de brug. De brug blijft wel open voor fietsers en voetgangers. Er wordt een omleiding ingesteld.

Tekst: Marcel BoschX