Mooie korting in de wijn pop-up winkel in de Kerkstraat Bodegraven

De wijn-pop-up-winkel in de Kerkstraat is een enorm succes en daar plakken wij dit weekend een extra bonte aanbieding aan. “Een glaasje Madeira my dear” een song uit 1966 van Ted de Braak inspireerde ons. U kunt, tegen de prijs van 1966, een fles 0,75 ltr Cruz Madeira kopen weliswaar niet in guldens maar in euro’s maar dan nog bent u met € 8,– spotgoedkoop uit. Normaliter kost zo’n fles € 13,75. Als u dan ook nog de moeite neemt om dit artikel uit te printen en deze in te leveren dan krijgt u bij aankoop van de Cruz Madeira op elke fles een extra korting van € 2,50.
Met deze € 5,50 flesprijs smaakt de ossenstaart soep, de tiramisu op basis van Madeira, de wildsauzen bij stoofvlees, uw stoofschotels met tutti-frutti-fruit, uw oude, harde kazen al dan niet met kruidnagel of komijn  extra zacht en lekker.

Bezoek de winkel en laat u dit weekend verrassen. Vanzelfsprekend hebben wij naast de madeira ook port in het assortiment zoals de Dow’s Masterblend ruby of Crusted port van hetzelfde huis. Er zit een mooi verhaal bij elke port dus kom langs, doe uw voordeel en vier een fluweelzachte Kerst.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank