MOUNA LAROUSSI WORDT OOK WEL ‘EEN MAROKKAANSE BRIGITTE KAANDORP’ GENOEMD

Bodegraven-Reeuwijk – In haar vorige voorstelling ‘Schijtziek’ zette Mouna Laroussi voor het eerst haar personage Fatima in de schijnwerpers. De cabaretière en haar publiek waren unaniem: die vrouw verdient haar eigen show! Fatima is goudeerlijk, heeft een goed luisterend oor en weet moeilijke thema’s te verpakken met humor. Waar de rest van de wereld een kloof ziet, ziet Fatima een brug. Maak je op voor een avondje vol komedie en positiviteit en reserveer nu je tickets. Op vrijdag 11 november komt ze naar het Evertshuis.
Mouna Laroussi (1981)

Ze is choreografe, danstheater maker en het creatieve brein achter de producties van Stichting Mouna Mix. Met haar bi-culturele achtergrond (dochter van een Marokkaanse vader en Nederlandse moeder) heeft Mouna haar hart verpand aan Amsterdam, waar zij woont met echtgenoot en kinderen. Haar passie voor dans en theater begon al op jonge leeftijd. Vanuit haar eigen culturele achtergrond kijkt ze over bestaande grenzen heen. De stijl van Mouna is karakteristiek.

Mouna inspireert haar publiek door actuele en maatschappelijke onderwerpen aan de kaak te stellen en culturele verschillen en overeenkomsten te belichten in haar werk. Het is haar missie om zo het publiek te laten nadenken over onderwerpen die ons allemaal aangaan, door middel van dans, theater en muziek. Door de Theaterkrant werd ze ‘Een Marokkaanse Brigitte Kaandorp’ genoemd. Net zoveel humor, alleen de ukelele ontbreekt.

De voorstelling FATIMA van Mouna Laroussi begint om 20.00 uur, tickets kosten € 19,50 inclusief drankje. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl  

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank