Nevobo onderscheiding voor Lia Broekhuizen als afsluiting VSTS Lustrum

Afgelopen 2 seizoenen stond in het teken van het 65-jarig lustrum van Volleybalvereniging VSTS uit Bodegraven. Vele leuke activiteiten voor jong en oud zijn voorbijgekomen om invulling te geven aan dit feestelijke moment.
In deze 65 jaar heeft Lia Broekhuizen een grote bijdrage geleverd aan de volleybalvereniging zoals deze nu is. Onder andere in de rol als voorzitter gedurende 18 jaar.
Het is een lange lijst wat Lia allemaal betekend heeft voor VSTS, een aantal zaken willen we toch even opsommen. O.a. (Jeugd)trainer, kampleiding, ontwikkeling vrijwilligersbeleid en ontwikkeling van een veilig en respectvol sportklimaat en div. commissies.

Al enige tijd heeft Lia het voorzitterschapsstokje overgedragen en is daarvoor uiteraard al uitvoerig bedankt. Maar als afsluiting van het 65-jarig lustrum wilde we Lia nogmaals in het zonnetje zetten. Volleyballen doet ze nog steeds en zeer fanatiek en daar geniet ze nog steeds van als ook van het training geven.

Lia heeft van de Nederlandse Volleybalbond een Bronzen Nevobo speld met oorkonde in ontvangst mogen nemen voor haar inzet in de afgelopen jaren voor Volleybalvereniging VSTS. Lia bedankt voor je inspanning de afgelopen jaren en we zien elkaar graag nog lange tijd in het veld en sporthal om met elkaar deze mooie vereniging te zijn.

Groetjes van de VSTS-lustrumcommissie,

Rosalie, Iris, Daisy, en Sven.

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank