20190101_142947-zegelactie-BOV

Nieuwe prijswinnaars BOV zegelactie bekend

De vijfde en tevens laatste trekking van de BOV zegelactie is op 31 december verricht. Uit de ingeleverde kaarten zijn opnieuw 12 gelukkige prijswinnaars getrokken. Ook de winnaar van de hoofdprijs van € 1.000 is nu bij de BOV bekend. De namen van alle prijswinnaars zijn vermeld op de BOV website. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
Deze lokale spaaractie toont aan, dat veel Bodegravers hun inkopen in hun eigen dorp doen. Maar ook dat we een spaarzaam volkje zijn. De kaarten zijn ingeleverd door inwoners van binnen en buiten Bodegraven. En iedereen deed mee: jong en oud, groot en klein, gezinnen en alleenstaanden. Eén van de inleverbussen zat zo vol, dat het lastig was om er nog volle spaarkaarten in te doen. Vele duizenden spaarkaarten zijn ingeleverd. Een mooi bewijs dat winkelen in Bodegraven nog altijd in trek is.

Dit jaar hebben veel BOV winkeliers een prijs ter beschikking gesteld voor deze spaaractie. Dat zijn de verrassingsprijzen. Nog niet alle prijzen zijn op dit moment bekend, maar het zijn er enkele tientallen. De geldprijzen  worden uitgekeerd in BOV cadeaubonnen. Er is kans op prijzen van € 50, € 100 en een hoofdprijs van maar liefst € 1.000! Prijswinnaars horen op zaterdag 5 januari 2019 welke prijs zij hebben gewonnen. Zij krijgen ook persoonlijk bericht. Voorzitter Ko van Daalen zal dan bekend maken welke prijs de winnaars hebben gewonnen.

Nu al nieuwsgierig of je een prijs hebt gewonnen? Ga dan snel naar www.bov-bodegraven.nl/zegelactie .

Geen prijs gewonnen? Jammer. Deze spaarzegel actie van de BOV is echter zo succesvol, dat ook in 2019 weer gespaard kan gaan worden.

Foto: BOV bestuurslid Alie Kersbergen tussen de enorme berg ingeleverde spaarkaarten, bezig met de trekking van de prijswinnaars.

 

 X