Nieuwe winkel voor van Leeuwen opticiens in Bodegraven

Na een periode van intensieve verbouwing opent Van Leeuwen Optiek met trots haar nieuwe vestiging op de Van Tolstraat 4 in Bodegraven. Met een frisse nieuwe uitstraling en een vernieuwde look and feel in de winkel belooft het een verfrissende ervaring te worden voor klanten. Het vertrouwde personeel blijft aanwezig, waardoor klanten de bekende gezichten zullen tegenkomen.
Om de opening te vieren, verwent Van Leeuwen Optiek klanten met een speciale aanbieding: bij aanschaf van een complete bril ontvangt men een heerlijk taartje van Brood en Ko.

Kom langs en ontdek de vernieuwde winkelervaring bij Van Leeuwen Optiek!

GESPECIALISEERD IN (KIDS) OPTOMETRIE EN MULTIFOCALE BRILLEN

Heeft u last van bepaalde oogklachten, zoals rode, jeukende of droge ogen, of wilt u de gezondheid van uw ogen laten onderzoeken? Wacht dan niet te lang en kom langs bij Van Leeuwen Opticiens in Bodegraven. Wij zijn uw specialist in oogzorg die een samenwerking heeft met oogartsen. Mocht het nodig zijn, kan u snel hiernaartoe worden doorverwezen. Maar ook voor een multifocale bril kunt u bij ons aankloppen. Onze vakopticiens zorgen ervoor dat u de wereld haarscherp ziet op verschillende afstanden, en dat door maar één bril. Gewoon, omdat wij het u zo makkelijk mogelijk willen maken. Maak hieronder een afspraak of stel uw vraag via het contactformulier, dan hoort u snel van ons.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank