kerkstraat

Opening pop-up store Inner Wheel

De pop-up store Inner Wheel zal haar deuren 15 november openen in de Kerkstraat. Er worden kerstspullen verkocht en er wordt geld opgehaald voor een goed doel.
Inner Wheel Tweedehands in Kerstsfeer  

Met een pop-up store in de Kerkstraat probeert Inner Wheel Bodegraven gedurende zes weken in november en december geld te genereren voor een goed doel. In de pop-up store worden zowel kerstspullen als sfeer- en winterartikelen verkocht. De aangeboden goederen zijn deels vintage, krijgen dus een tweede leven, maar er wordt ook nieuwe koopwaar aangeboden.

De pop-up store wordt gevestigd in de voormalige kapsalon Alice, Kerkstraat 12. Alice Haar- en huidverzorging is al geruime tijd geleden verhuisd naar Kerkstraat 74.

De store is tot en met 9 november in gebruik voor de pop-up outlet store van kleding/lifestylewinkel PuntKomma.

TweedeHans

Inner Wheel is een serviceclub voor vrouwen die gedurende enkele jaren onder de naam TweedeHans een winkel in tweedehands snuisterijen runde in de Brugstraat. Met de opbrengst zijn allerlei goede doelen in en buiten Bodegraven ondersteund. De winkel wordt gerund door de 39 leden van Inner Wheel, die afwisselend aanwezig zijn.

Voor de nu te openen pop-up store hebben de leden allerlei goederen verzameld, die tegen redelijke prijzen worden aangeboden. De nieuwe spullen zijn beschikbaar gesteld door sponsoren en bevriende ondernemingen.

Kerst Tweedehands

Inner Wheel Tweedehands in kerstsfeer, zoals het initiatief is gedoopt, opent de deur voor het eerst op vrijdagmiddag 15 november.

De openingstijden zijn op de dinsdag van tien uur tot tot half een, op vrijdag van half twee tot vijf uur en op zaterdag van tien tot vier uur.

Ingezonden berichtX