Paasviering in Emmaüs Gemeente met Promising Voices

blank

Nieuw leven, daar draait het paasfeest om. En voor de tweede keer binnen acht dagen mocht Promising Voices hierover zingen in de Ontmoetingskerk. Het interkerkelijke koor verleende haar medewerking aan de gezinsdienst van de Protestantse Wijkgemeente Emmaüs op 1e Paasdag.

blank


Na de Paaszang, het paasconcert van Promising Voices, zong het koor opnieuw over de kruising, het lijden en de opstanding van Jezus. ‘Hallelujah, voor het Lam van God!’, zo begon het koor aan de gezinsdienst waar vele kinderen aanwezig waren.

In tegenstelling tot vorige week geen 120 koorleden op het podium, want Promising Voices zong dit keer zonder gospelkoor El Shaddai. Desondanks konden de aanwezigen genieten van het poëtische Father forgive en zong iedereen ‘Christus mijn verlosser leeft!’, want Hij heeft de dood overwonnen als teken van Zijn macht.

blank

Voorganger Arjo van der Steen stond hier ook bij stil tijdens zijn verkondiging met als thema: ‘Opstandingskracht in kwetsbaarheid’. Hij vertelde dat iedereen zich kwetsbaar op mag stellen, ook als je ergens bang voor bent. Bijvoorbeeld voor oorlog, ziekte of de dood. ‘Nu jaagt de dood geen angst meer aan’, klonk het uit de honderden kelen.

Na de zegen werd het ‘Amen’ gezongen door Promising Voices: ‘He’s alive forever amen!’. “Mooi dat we op deze manier het verhaal van Pasen met de gemeenteleden mochten delen! “, aldus Leon van Veen, dirigent van het koor.

Houd je van zingen en ben je ouder dan 18 maar jonger dan 60, kom dan gerust eens langs op een repetitieavond! Meer info? Klik hier! Of kijk op hun website Promisingvoices.nl.

Foto’s: ArieneFotografie

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank