_private_var_mobile_Containers_Data_Application_98F85268-D2DF-4E73-AB08-DBA667B1AEAB_tmp_F5494DEA-6626-4BA7-8840-1AAAA1D825AF_Image

Pop-up store Tweedehands in Kerstsfeer opent deuren

De Inner Wheel pop-up store Tweedehands in Kerstsfeer in de Kerkstraat is vrijdagmiddag geopend. Op dinsdagochtend, vrijdagmiddag en zaterdag gedurende de hele dag kunnen in deze tijdelijke winkel gebruikte en nieuwe kerstspullen worden gekocht. Ze zijn beschikbaar gesteld door leden van serviceclub Inner Wheel en bevriende bedrijven.
De opbrengst van de winkel is bedoeld voor ondersteuning van het Sinterklaasfeest in 2020 in Bodegraven-Reeuwijk. Doelstelling daarvan is kinderen uit kansarme gezinnen ondanks de minimale financiële mogelijkheden ook plezier te laten beleven aan Sinterklaas: die brengt vergezelt van zijn Pieten een bezoek aan deze kinderen en bezorgt ze leuke cadeautjes.

De Inner Wheel is een serviceclub met louter vrouwelijke leden. De pop-up store is gevestigd in het voormalige pand van Kapsalon Alice. De outlet store van PuntKomma  die hier was neergestreken heeft tijdelijk plaats gemaakt voor deze Tweedehands in Kerstsfeer. De winkel wordt bemenst door de leden van de Inner Wheel. De winkel sluit weer op dinsdag 24 december.

Ingezonden bericht

X