Progamma koningsdag Nieuwerbrug

Onderstaand het progamma van koningsdag in Nieuwerbrug. Vrijdag 26 APRILVrijdag 26 april is er weer een oranje bingo in het Wierickehuis voor Jong en Oud. We beginnen om 15.00 uur. De Oranjevereniging zorgt voor koffie met iets lekkers en leuke prijzen voor bij de bingo. We spelen dan 5 rondjes bingo en een boekje voor 5 rondjes kost € 5,00. Daarna gaan we met elkaar heerlijke pannenkoeken eten.
Alle activiteiten worden gehouden op of bij het plein voor het Wierickehuis van 10:00 tot 20:00 uur. Alles is contant betalen deze dag!

VRIJMARKT

We beginnen deze ochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur met een vrijmarkt, Let op i.v.m. de opbouw en veiligheid kan je pas vanaf 09:15 uur op het plein om je spullen klaar te leggen voor de verkoop. Er is natuurlijk een springkussen voor de kleinste kinderen, ze kunnen zich laten schminken of een ballonnencreatie laten maken. Ook voor de wat oudere jeugd komt er een attractiekussen te staan.

Bij de Oranjekraam kan je een heerlijk kopje koffie/thee met een Oranje Tompouce of wat anders lekkers halen. En dan gezellig op het terras voor het Wierickehuis met elkaar bijkletsen. Ook verkopen we daar limonade, chips, en snoep. De Snackkar staat de hele dag klaar voor de lekkerste broodjes, patat en snacks.

Het personeel van Tap staat achter de bar klaar voor het inschenken van de lekkerste drankjes. Van 12:00 tot 12:30 uur is de Brandweer uit Nieuwerbrug aanwezig met een demonstratie en activiteiten voor jong en oud.

12:30 tot 20:00 uur Muzikale middag We beginnen de muzikale middag met Vocalgroup Isia uit woerden, zij zijn een popkoor maar eigenlijk ook weer niet. Het is een gemengd koor en zingen verschillende genres, van pop en rock tot klassiek, met nummer van vroeger en nu.

HUGO BEIJEMAN is onze enige echte beroemde Nieuwerbrugs volkszanger en presentator van Koningsdag. Op het moment heeft hij een grote hit met “Geef me nog een kans”. Meer dan 50.000 streams op spotify in een paar weken tijd. 

Jan Biggel kunnen we natuurlijk allemaal met Ons moeder zeej nog! Ook zijn singles Legge pulllen, Als bij ons d’n Haon weer kraait en Lilluke Linda worden goed ontvangen door de fans. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Wij durven wel te zeggen, het is pas feest als Jan Biggel is geweest.

Alex, Wie kan de mega hit “een bossie rooie rozen” niet? Deze nummer 1 hit uit de Top 40 kan iedereen wel meezingen. Naast veel optredens in Nederland, is Alex ook veel te zien en te horen op de aprés ski feesten in de wintersport gebieden en zomers in de discotheken in Spanje, Frankrijk en Portugal.

MARCO MARK Nog een zanger woonachtig in Nieuwerbrug. Deze zanger van veel Nederlandstalige covers maar ook met veel eigen muzieksingles zoals “Vanavond” en “Lach de wereld tegemoet”.

DJ JOHNNY TIROL draait de hele koningsdag tussen alle optredens zijn gezellige muziek.

Dik & Gezellig zet al jarenlang kroegen en feesttenten op z’n kop! Zangers Ashley, Jeroen, Sebas en Jarmo nemen het publiek op originele wijze mee in een heerlijke feestsfeer! Naast de knallers die DJ’s Menzoo & Mello aan elkaar draaien, is Dik & Gezellig ook bekend met hun nummers zoals; Als Het Avond Is (2019), Zuipen Met Jou (2019), Boeruh! (2021) en Ome Jan (2021).

HESSEL EN INEKE Met Koningsdag komen zij met een krachtige ‘half uur’ set voor jong en oud waarbij zij in een feesttent, voetbalkantine of kroeg het verschil kunnen maken met alleen maar gezellig opzwepende bekende meezingliedjes.

Dit jaar gaan we door tot 20:00 uur met DJ-Yorick! Yorick vindt het op jonge leeftijd geweldig om mensen te entertainen. Die passie zorgde ervoor dat hij in groep 7 al ging draaien op klassenfeestjes. In 2004 ging hij in Teenagedisco CityLife in Reeuwijk draaien, dat al snel één van de succesvolste tienerdisco van Nederland werd. Met nu meer dan 15 jaar ervaring weet DJ-Yorick elk feest onvergetelijk te maken.

Om deze Koningsdag en al onze andere activiteiten mogelijk te maken hebben we uw hulp nodig. Steun ons als jaarlijkse donateur door uw donatie á 5 euro over te maken naar reknr. NL33RBRB0674596609 tnv Oranjevereniging Nieuwerbrug ovv naam en adres. 

Natuurlijk wilt u dit gezelligste dorpsfeest sponsoren, particulier, als fonds, stichting of met uw bedrijf bel dan nog snel naar Ina Leeflang 06-53453918 of mail naar mmwhogendoorn@kpnmail.nl

Volg ons op facebook zodat u op de hoogte bent van het laatste nieuws. Deze koningsdag is niet mogelijk zonder alle vrijwilligers en sponsors die ons ondersteunen, daarom willen wij die nu al hartelijk bedanken. 

Oranjevereniging “Prinses Juliana”, TAP evenementen, Hugo Beijeman.

Advertentie