sint20 (1 van 1)

Programma Sinterklaasintocht Bodegraven

Op zaterdag 17 november komen Sinterklaas en zijn Pieten met de Pakjesboot aan in Bodegraven. Ook dit jaar zorgt de BOV samen met Sinter Organisatie Bodegraven voor een feestelijk onthaal.
Het vertrouwde programma bevat deze keer ook een aantal verrassende nieuwe onderdelen! Kom dus allemaal, groot en klein, naar de intocht van Sinterklaas.

Programma zaterdag 17 november:

14:00 uur  Aankomst van de pakjesboot in de sluis van Bodegraven.

14:15 uur   De Sint en Pieten maken een tocht door het centrum van Bodegraven, onder muzikale  begeleiding van de Sint’s Hoforkest. En er zijn ook acrobatische Pieten bij.

14:30 uur  Aankomst van Sinterklaas en de Pieten op het Raadhuisplein

15:30 uur  Vertrek van de Sint en Pieten

Let op: de beste plek om de Sint en Pieten goed te zien, is aan de Rijnkade-zijde van de brug. Als de boot in de sluis is, zal de boot nog een stukje doorvaren en stapt Sinterklaas op zijn schimmel.

Op het Raadhuisplein staat een speciale brievenbus voor het inleveren van alle mooie BOV-kleurplaten. Deze zijn uitgedeeld via de scholen en is ook te downloaden via www.BOV-Bodegraven.nl.

Voor de kinderen die een kleurplaat inleveren, is er een lekker pakje Chocomel en een mandarijntje, maar op=op. Een week later brengen Sinterklaas en zijn Pieten ook nog een bezoek aan winkelcentrum Broekvelden en aan Rijnhoek Plaza.

VIDEO

X