46428997_2255318224681308_8192756628013973504_o (1)

Rebonieuws.nl breidt uit en kantoor wordt verplaatst

De nieuwswebsite Rebonieuws.nl gaat uitbreiden. Het bedrijf zal daarom het pand in de Brugstraat verlaten. Er is een tijd van komen en gaan, we maken plaats voor een nieuwe jonge ondernemer. “We hebben een prachtige 1,5 jaar gehad. Het diende als een pop-up (tijdelijk) kantoor. Dat was ook de insteek toen wij ons op deze locatie vestigden.” Per 1 oktober gaat Dé pees-specialist hier van start. 
Ruimte

Het nieuwe kantoor is aan de Duitslandweg in Bodegraven. “We gaan naar een ruimte, die meer dan twee keer zo groot is. Daarnaast biedt de locatie tal van mogelijkheden op het gebied van foto en video. Er zitten meerdere jonge ondernemers, waar we steeds meer mee samenwerken. Er komen leuke nieuwe dingen aan”, aldus Danny de Vries – eigenaar van Rebonieuws.

Nieuwe huurder

“We hebben mooi kunnen werken aan naamsbekendheid, voornamelijk ook offline. We willen iedereen bedanken die de weg wist te vinden naar ons kantoor en zullen de gezelligheid missen. Maar er is geen verschil waar het nieuws vandaan komt.” Het is in een stroomversnelling gekomen, doordat een nieuwe huurder zich aandiende voor het pand in de Brugstraat.

Wij wensen Dé pees-specialist daar veel succes!X