Reünie Tommy’s Saloon

31 oktober is de datum voor een feestje. Voor de stamgasten van Tommy’s Saloon wordt een reünie georganiseerd. Een mooi moment om te genieten van de tijd dat een biertje in Bodegraven nog 1 gulden kosten. ( 50 eurocent…) In de jaren 80 van de vorige eeuw was het café Tommy’s Saloon van Jenny en Tom Krol een bruisende plek waar vele Bodegravers en streekgenoten met veel plezier over de vloer kwamen. Stamgasten die vele legendarische avonden met muziek en humor vulden.
Maar ook een biljartclub met geweldige dames en heren teams, sportdagen met andere cafés uit de regio, voetbaltoernooien, life bands en thema feesten vulden onze herinneringen. Hoog tijd om nu weer eens elkaar te ontmoeten en oude herinneringen en sterke verhalen op te halen. Lekker op volle sterkte de legendarische liedjes over het kleine kruideniertje of cowboy Johnny mee te zingen. En natuurlijk ook een moment om stil te staan bij alle stamgasten waar wij in de afgelopen jaren helaas al afscheid van moesten nemen.

Jenny Schouten heeft het initiatief genomen voor deze reünie. De locatie voor het feest is café Oud Borft van Herman Den Haag. En dat is natuurlijk de opvolger van Tommy’s Saloon. Inmiddels loopt de aanmelding via facebook Tommy,s Saloon 1980-1990 al lekker vol. Wil je ook mee feesten op 31 oktober? Aanmelden via facebook of direct bij Herman op vrijdag of zaterdag in Café Oud Borft.

 

X