Rommelmarkt 10 juni 2023, in en rond de Ontmoetingskerk

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert de Protestantse Wijkgemeente Emmaüs Bodegraven haar jaarlijkse rommelmarkt. Iedereen is weer welkom van 08.30 tot 13.00 uur, in en rond de Ontmoetingskerk aan de Willemstraat / Spoorstraat te Bodegraven. Naast de verkoop van de tweedehands spullen laten we het Rad van Fortuin draaien. Hierbij kun je leuke en mooie prijzen winnen, waaronder enkele hoofdprijzen.
In ’t Centrum is een ‘terras’ waar de bezoekers, voor en na het snuffelen bij de kramen, rustig wat kunnen drinken. Binnen staan de kramen met kleding, curiosa, speelgoed, elektra, boeken, lp’s en dvd’s. Buiten staan de kramen met meubelen, huishoudspullen en glas- en aardewerk. Ook kunnen de bezoekers buiten heerlijke oliebollen kopen. De kinderen, maar ook de ouderen kunnen meedoen aan diverse spelletjes.

De opbrengsten van de rommelmarkt gaan naar diverse goede doelen: naar de Ontmoetingskerk voor het plaatsen van zonnepanelen, naar Local Care voor noodhulp aan Oekraïne en naar een nog nader te bepalen doel. De organisatie hoopt op een goede en gezellige markt en………..op een mooie opbrengst!!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank