Snertloop voor Prinsenhof zaterdag 7 januari 2023

Nadat we twee jaar hebben moeten overslaan wordt er dit jaar op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar weer een Snertloop georganiseerd. De Snertloop is 4,2 km lang. De route start op Kaagjesland en loopt via Reewal, Zwarteweg, Middelburgseweg en weer via Kaagjesland naar de finish op de parkeerplaats van RVC, Kaagplein 15, 2811 LE Reeuwijk.

 De jeugd tot 11 jaar loopt rond het hoofdveld. De start is voor de kantine en ze zullen finishen op de parkeerplaats, net als alle andere lopers.

Er wordt gelopen in drie categorieën:

–        Jeugd tot 11 jaar; start vanaf 13:30

–        Senioren en jeugd vanaf 11 jaar; start 15:00

–        Wandelaars; start 13:30

Inschrijven kan zaterdag 7 januari vanaf 13:00 in de kantine. Het is ook mogelijk om je vooraf in te schrijven via de website van RVC, dat scheelt veel administratie op de dag zelf:
www.rvc33.nl/747/Inschrijving_snertloop

Het inschrijfgeld is € 2,- voor de jeugd tot 11 jaar, € 3,- voor de wandelaars en € 4,- voor de hardlopers. Na afloop kunnen de deelnemers en publiek in de kantine genieten van een gratis “kop snert” of warme chocolademelk.

Goede doel

Het inschrijfgeld zal dit jaar gedoneerd worden aan Prinsenhof, een expertisecentrum voor mensen met dementie in Gouda. Het zal gebruikt worden voor het welzijn van de bewoners. Het geld wordt dus niet gebruikt voor de basisvoorzieningen, maar om het leven van de bewoners wat kleur te geven. Op het wensenlijstje staan onder andere onderdelen voor een snoezelruimte, een muziekoptreden, een aquarium, een digitale belevenis tafel. Het zou mooi zijn als we met de bijdrage van de snertloop een wens in vervulling kunnen laten gaan. (www.vvprinsenhof.nl/prinsenhof)

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank