Spaar Diergaarde Blijdorp plaatjes bij de Jumbo’s in Bodegraven en Reeuwijk!

Hallo Diergaarde Blijdorp! Vanaf woensdag 19 mei gaat de plaatjesactie met Diergaarde Blijdorp van start bij Jumbo Langerak in Bodegraven en Jumbo Koster in Reeuwijk, in totaal doen er 67 Jumbo’s mee met deze spaaractie. Met deze unieke spaaractie steunt Jumbo de Diergaarde, daarnaast zijn er gedurende de actie ook voor sparende klanten allerlei mogelijkheden om de Diergaarde te steunen.
Diergaarde Blijdorp is apetrots op het verzamelalbum dat is samengesteld! De Diergaarde Blijdorp plaatjes kunnen 8 weken lang gespaard worden door boodschappen te doen bij één van de deelnemende Jumbo winkels. Bij iedere € 10,- aan boodschappen krijgt de klant een gratis setje met drie plaatjes. Deze plaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal ontworpen verzamelalbum van Diergaarde Blijdorp, welke voor €1,99 te koop is bij de deelnemende Jumbo’s. Naast dat je het album vol kunt plakken met plaatjes, zit het boordevol leuke opdrachten, tekeningen, spelletjes en weetjes.

Op initiatief van Bert van Keppel (Jumbo Zevenhuizen) en Ernst Dijkman (Jumbo Krimpen aan den IJssel, de Olm) is deze actie opgezet. Samen met Tomorrow, bureau voor marketing en sales services in Rotterdam, en Diergaarde Blijdorp is het concept in productie genomen. Er zijn bijna 21 miljoen plaatjes en 100.000 albums gedrukt, genoeg om de verzamelingen van alle spaarders compleet te maken.

Alle deelnemende Jumbo-locaties steunen Diergaarde Blijdorp financieel, en zoals gezegd kan ook de sparende klant Blijdorp steunen. Zo kunnen klanten in de winkel pluche dierenknuffels kopen, waarvan de volledige opbrengst naar Blijdorp gaat. Daarnaast kun je je eigen Diergaarde Blijdorp plaatje bestellen op www.mijnblijdorpplaatje.nl en door een QR-code te scannen kan er met een tikkie een donatie gedaan worden aan Diergaarde Blijdorp.

Ingezonden berichtX