Sportcentrum Rebo naar Valkenswaard

In alle vroegte zijn de vechters en supporters dwars door de kou vertrokken richting Valkenswaard voor het Scouting Talents gala van Siam-Gym. Faylin Koolmees en Abdessalam Oualit zouden beiden hun 2e jeugdpartij vechten. Halverwege een koffie stop en door voor de laatste kilometers. Faylin vocht de eerste partij van het gala dus na de weging gelijk omkleden, intapen en warm padsen. Haar zenuwen wist ze snel om te zetten in plezier en vol goede moed betrad ze de ring. De 1e ronde was aftasten, Faylin kwam niet goed in haar spel en incasseerde veel, wel met de juiste dekking. In de 2e ronde kwam ze meer in haar spel en de derde ronde was overtuigend voor haar. De uitslag zou spannend worden: winst op split decision! Trots op deze kleine strijder!

Abdessalam was later op de middag aan de beurt en kreeg richting de partij ook last van gezonde zenuwen. In de ring was hier echter niks meer van te merken. Alle drie de rondes heeft hij gedomineerd. Zijn knieën waren raak, net als zijn harde trappen. Met recht de winnaar van de partij. Dit was een mooie beloning voor het harde werken van de afgelopen maanden.

Hoofdtrainer Saïd Ahrazi spreekt zijn trots uit op deze vechters; hard werken wordt altijd beloond. Binnen Sportcentrum ReBo ontwikkelt zich een mooie groep (jeugd) vechters die meerdere keren per week alles geven, je kan zomaar gematcht worden. Dit weekend was een duidelijke conclusie: blijf altijd hard trainen, dan sleep je zo de winst binnen.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank