Eric voor pand

Sportschool Goederaad naar nieuwe locatie

Na meer dan 40  jaar gevestigd te zijn geweest aan de Spoorstraat opent Sportschool Goederaad per 1 september haar deur aan Doortocht 3.  Eric Zwaan, sinds 2003 eigenaar van Sportschool Goederaad, geeft aan dat het pand inmiddels niet meer voldoet aan de wensen en eisen van een hedendaagse sportschool.
Met het in gebruik nemen van de nieuwe locatie gaat de sportschool beschikken over twee zalen. Hierdoor worden de groepsfitnesslessen uitgebreid. Het totaalaanbod, van al bestaande maar ook nieuwe lessen, zal in de loop van de zomermaanden bekend worden gemaakt. “Ik ben erg blij met deze stap. De sportschool krijgt hiermee een meer moderne uitstraling en zal gemoedelijk en vertrouwd blijven aanvoelen” aldus Eric Zwaan. Sportschool Goederaad staat bekend als de judoschool van Bodegraven. “Wij geven inderdaad veel judolessen per week waar ik trots op ben en dat zullen wij blijven doen. Hopelijk kunnen we op korte termijn zelfs het aantal judolessen uitbreiden”. “Wij zijn inmiddels ook dé groepslesspecialist bij uitstek. Alle lessen die worden aangeboden, zijn van Les Mills; wereldwijd marktleider op het gebied van groepsfitness. Daarnaast wordt ook het nog steeds populaire ZUMBA aangeboden en het sportief wandelen.”  Kortom: een zeer gevarieerd aanbod voor alle leeftijden op een plek die goed bereikbaar is.

Op de toekomstige locatie zullen nieuwe faciliteiten aangeboden worden. Er komen onder andere flex-werkplekken waar “wachtende” ouders in rust kunnen werken. 

Op 1 september vindt er een grootse opening van de nieuwe locatie plaats.

X