Joop van Houdt_ Rijkswaterstaat

Start bouw negen bedrijfsunits met kantoor aan de Tjalk in Bodegraven

Maandag 14 januari start BouwConstruct BV met de voorbereidingen van de bouw van negen bedrijfsunits met kantoor gelegen aan de Tjalk op het bedrijventerrein Rijnhoek te Bodegraven. De aanvangswerkzaamheden omvatten allereerst het afgraven van het betreffende bouwterrein zodat er de daaropvolgende week kan worden gestart met de heiwerkzaamheden.
BouwConstruct BV is als projectontwikkelaar in 2018 gestart met de verkoop van de units. Inmiddels zijn er zes van de negen units verkocht. De units zijn gesitueerd op het bedrijvenpark Rijnhoek die de laatste jaren fors in ontwikkeling is. Mede door de ligging in het Groene Hart en de nabijheid van belangrijke aanvoerwegen als de N11 en de A12 is Rijnhoek een aantrekkelijk ondernemend gebied.

Het bouwgebied is verkocht van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk aan BouwConstruct BV die op haar beurt een passend bouwproject voor heeft ontwikkeld. Negen units met eigen parkeergelegenheid en mogelijkheid voor casco oplevering. Naar verwachting worden de units in het tweede kwartaal dit jaar opgeleverd waarna de ondernemers hun intrede kunnen doen in hun nieuwe bedrijfspand.

Hoofdfoto Bronvermelding Joop van Houdt, Rijkswaterstaat
Foto 2 : Bronvermelding bedrijfsunitsrijnhoek.nl

Ingezonden bericht

 X